Mercedes-AMG A45, CLA45 Edition 55 didedah – versi khas untuk sambut ulang tahun, gaya dipertingkat

0 Comments

harga toyota bandung

Tahun ini Mercedes-AMG menyambut ulang tahun yang ke-55, dan bagi meraikannya, mereka mengeluarkan versi istimewa “Edition 55” untuk A 45 dan CLA 45 (badan sedan dan wagon). Model ini menyertai versi Edition 55 yang pernah dikeluarkan sebelum ini untuk A 35, CLA 35 dan G 63.

Model ini sudah boleh ditempah, sehingga hujung tahun ini, dan menampilkan beberapa peningkatan gaya yang menjadi sebahagian daripada pakej kelengkapan yang ditawarkan kepada pelanggan dengan harga 14,280 euro (RM65,242) atau 12,614 euro (RM57,630) untuk A 45 dan CLA 45 varian S.

Daripada jumlah yang dibayar itu, pelanggan akan menerima pakej AMG Aerodynamics, yang termasuk splitter hadapan lebih besar, serta kemasan tambahan pada diffuser dan bukaan udara bampar hadapan dan belakang -semuanya dicat warna hitam berkilat.

Melalui pakej AMG Night Package dan AMG Night Package II yang diberikan standard, kemasan lain seperti berhampiran tingkap dan pelindung cermin sisi juga dijadikan hitam berkilat. Tidak cukup dengan itu, versi istimewa ini juga tampil serba gelap dengan lencana, gril dan muncung ekzos berwarna hitam.

Mercedes-AMG menawarkan dua warna untuk model Edition 55 ini, iaitu hitam metalik dan putih metalik. Kedua-duanya juga menerima pelekat khas di bahagian tepi yang mempunyai gambar lencana tradisional AMG serta tona dari putih ke lutsinar. Perincian lain adalah seperti rim AMG 19 inci berwarna kelabu titanium dengan hiasan “Edition 55” di tengah, serta penutup tempat mengisi minyak AMG.

Masuk ke dalam, anda akan melihat tema hitam dan merah, yang digunakan termasuk pada tempat duduk AMG Performance. Roda stereng AMG Performance yang dibalut gentian mikro Dinamica juga diberikan lencana “Edition 55” serta penanda tengah warna hitam.

Barangan lain yang diberikan terus adalah seperti plet AMG tepi pintu yang menyala, karpet kaki hitam dengan tulisan “Edition 55” serta perincian brushed aluminium. Setiap pembelian juga akan menerima kain penutup kereta warna hitam yang mempunyai logo AMG warna perak.

Promo toyota bandung