myTukar Auto Fair 2022 di Johor — lanjutan jaminan, servis percuma, pinjaman pantas dan stok tersedia!

0 Comments

harga toyota bandung

Pengeluaran dan serahan kereta baru ketika ini terkesan dengan kekurangan bekalan cip global. Ini bermaksud, tempoh menunggu bagi kereta baru dari bilik pameran menjadi lebih panjang daripadaa sebelumnya — dari enam bulan dan boleh jadi setahun! Jika anda tidak sanggup menunggu, anda perlu berkunjung ke myTukar Auto Fair 2022 di myTukar Retail Experience Centre – Plentong, Johor Bahru pada 17-19 Jun ini. Ia menjanjikan banyak kereta berkualiti untuk dipilih, setiap satunya dengan lanjutan jaminan, pakej servis percuma dan paling utama, serahan pantas!

Anda juga boleh berlapang dada dengan pembelian yang dilakukan. Ini kerana kenderaan yang disahkan oleh myTukar telah menjalani memeriksaan 160-poin untuk memastikan tidak ada yang mengubah jarak perbatuannya, serta kereta itu bebas daripada sebarang kemalangan teruk atau kerosakan akibat banjir.

Selain itu, setiap pembelian myTukar disertakan sekali dengan lanjutan jaminan selama setahun dan dua servis percuma, tawaran yang jarang diberikan untuk kereta terpakai. Dan, sekiranya anda berdepan sebarang masalah atau bertukar fikiran tentang kenderaan yang dibeli, anda hanya perlu pulangkannya tanpa sebarang pertanyaan diajukan kepada anda — melalui polisi jaminan pulangan wang lima-hari yang diberikan. Semak senarai panjang kereta yang ada di sini.

myTukar Experience Centres merupakan pusat sehenti yang memastikan perjalanan anda untuk membeli kenderaan berlangsung dengan mudah dan tidak rumit. Semua urusan dari pemeriksaan Puspakom, pendaftaran JPJ, permohonan pinjaman hinggalah kepada insuran, semuanya diuruskan oleh syarikat ini.

Pelanggan juga boleh trade-in kenderaan mereka di myTukar Auto Fair 2022 — nilai maksimum dan tawaran trade-in menarik boleh ditentukan terus oleh petugas berpengalaman di acara ini nanti.

Dengan pembelian kenderaan di acara berkenaan, anda juga berpeluang memenangi satu daripada 10 pasang tiket yang ditanggung sepenuhnya untuk menonton Liverpool menentang Manchester United di Bangkok. Tempah kenderaan anda sebelum 19 Jun dan dapatkannya sebelum 30 Jun, jawab soalan kuiz bila anda menerima panggilannya, dan anda mungkin bertuah untuk ke Thailand menonton perlawanan persahabatan itu. Jika anda mendaftarkan minat untuk hadir ke acara berkenaan di sini, anda akan mendapat peluang tambahan untuk hadiah berkenaan.

Tambahan pula, anda akan menerima tawaran istimewa jika anda membeli kenderaan di acara ini, seperti pinjaman dengan kadar faedah serendah 1.88% bagi 100 tempahan pertama serta peluang untuk menang baucar bernilai sehingga RM1,000 melalui promosi Spin & Win.

Tidak lupa juga ada hadiah bernilai RM12,000 untuk cabutan bertuah eksklusif untuk dimenangi. Ini termasuklah iPhone 13, sebuah iPad, sebuah konsol Playstation, SmarTV Android, pembersih hampagas Xiomi Mi Robot serta pam air Karcher dan mesin kopi Nescafe Dolce Gusto.

Untuk hidangan pula, trak makanan akan turut berada di lokasi, jadi pengunjung boleh menikmati makanan dan minuman pilihan mereka dengan mudah. Prosedur penghindaran Covid-19 juga perlu diamalkan — pelitup muka adalah wajib sepanjang masa, tetapi penjarakan fizikal tidak lagi wajib. Kru acara akan kerap membersihkan keseluruhan lokasi serta permukaan yang kerap disentuh seperti kereta dan kemudahan umum untuk memastikan keselamatan terjamin.

Maklumat lanjut boleh didapati melalui laman web rasmi myTukar. Berkunjung ke myTukar Auto Fair 2022 pada 17-19 Jun ini, bermula 9.30 pagi hingga 8 malam setiap hari. Anda juga boleh menghubungi saluran berikut:

Telefon : 03-7890 4499
WhatsApp : +6018-2249999
Emel: [email protected]

myTukar Retail Experience Centre – Plentong, JB
Jalan Masai Lama,
Taman Perindustrian Plentong
81750 Johor Bahru, Johor.

Promo toyota bandung